Γιατί εμάς


Η επιχειρηματική δραστηριότητα σήμερα παρουσιάζει μεγάλες προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα. Tο ασταθές οικονομικό περιβάλλον, αλλά και οι εξελίξεις που συνεχώς τρέχουν, τόσο σε τεχνολογικό όσο και σε κοινωνικό πλαίσιο, αναγκάζουν τις επιχειρήσεις να είναι οργανωμένες, ευέλικτες και να παράγουν προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας σε ανταγωνιστικές τιμές. Γι’ αυτό και οι συνεργάτες που επιλέγουν πρέπει αντίστοιχα να συμβάλλουν στην απόδοση και τη λειτουργικότητά τους με τον καλύτερο τρόπο.

Η Neon Services είναι η ιδανική λύση γιατί:

  • Είναι αξιόπιστος outsourcing συνεργάτης
  • Έχει απόλυτη εξειδίκευση σε όλες τις υπηρεσίες που προσφέρει
  • Όλες οι υπηρεσίες της εστιάζουν στο άριστο αποτέλεσμα
 • Διαθέτει άρτιο σύστημα εξυπηρέτησης πελατών

OUTSOURCING - ΟΦΕΛΗ


Η ανάθεση εργασιών και λειτουργιών μιας εταιρίας σε εξωτερικό συνεργάτη (outsourcing) γίνεται όλο και πιο δημοφιλής πρακτική ανάμεσα στις επιχειρίσεις, ειδικά στον κλάδο του facility services. Ένας σημαντικός λόγος είναι ότι ο καθαρισμός και η συντήρηση των εγκαταστάσεων δεν αποτελεί τον πυρήνα των εργασιών των εταιριών και είναι προτιμότερο να γίνεται εξωτερικά.

H Neon Services είναι η εταιρία που με την εμπειρία και τη τεχνογνωσία της μπορεί και φέρει σε πέρας αυτές τις εργασίες για τις οποίες πρέπει να ακολουθούνται πολύ εξειδικευμένες διαδικασίες και αυστηρές οδηγίες υγιεινής και ασφάλειας – είναι γνωστό ότι ο καθαρισμός επαγγελματικών χώρων έχει πολύ διαφορετικές απαιτήσεις από τον καθαρισμό μιας κατοικίας.

Μία επιχείρηση που επιλέγει outsourcing:

  • Μειώνει τα λειτουργικά της έξοδα
  • Δε χρειάζεται να προσλάβει και να εκπαιδεύσει εξειδικευμένο προσωπικό
  • Δεν επωμίζεται extra κόστη εξοπλισμών και υλικών
  • Αποφεύγει κόστη διοίκησης επιπλέον προσωπικού και διαδικασιών προμηθειών
  • Δε χρειάζεται να ερευνά και να υιοθετεί νέες μεθόδους και προμηθευτές (βάσει κόστους) για την προμήθεια εξοπλισμού
 • Αποδεσμεύει οικονομικούς και ανθρώπινους πόρους για να τους αφιερώσει σε πιο παραγωγικές και δημιουργικές λειτουργίες

ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ


Οι πελάτες της Neon Services απολαμβάνουν μία πλήρη γκάμα υπηρεσιών, από καθαρισμούς και συντήρηση εγκαταστάσεων, μέχρι τη διαμόρφωση κήπων, τεχνικές υπηρεσίες και τη διαχείριση ανθρώπινου δυναμικού.

Οι τομείς που καλύπτουμε είναι σκόπιμα συγγενικοί μεταξύ τους για να εμβαθύνουμε ακόμα περισσότερο, με ακόμα μεγαλύτερη εξειδίκευση και στην τεχνογνωσία.

Κάθε υπηρεσία πριν ενσωματωθεί στις παροχές μας, μελετάται προσεκτικά και εφαρμόζεται σε ένα δοκιμαστικό πρόγραμμα, ώστε να εξαλειφθούν λάθη και παραλείψεις. Μόνο τότε και αφού έχει συγκεντρωθεί όλη η απαραίτητη πληροφορία, εξοπλισμός και εξειδικευμένο προσωπικό, προτείνεται στους πελάτες μας.

ΜΕΘΟΔΟΙ ΕΡΓΑΣΙΩΝ


Όλες οι υπηρεσίες που προσφέρουμε στη Neon Services, είναι προσαρμοσμένες στις ανάγκες και στο χώρο του κάθε πελάτη και ακολουθούν συγκεκριμένες διαδικασίες. Καμία υπηρεσία δεν είναι ίδια για όλους: η λογική «φασόν» δεν μας ταιριάζει και δεν πιστεύουμε ότι κάτι που είναι φτιαγμένο για όλους είναι αποτελεσματικό και καλύπτει όλες τις ανάγκες, σε όλες τις συνθήκες.

Ακούμε τις ανάγκες σας

Κάθε πελάτης για εμάς είναι μια ξεχωριστή περίπτωση, με ιδιαίτερες ανάγκες. Γι’αυτό το πιο σημαντικό στην πρώτη συνάντηση μαζί του είναι να τον ακούσουμε προσεκτικά. «Πείτε μας τί χρειάζεστε» είναι η φράση που θα ακούσετε από την πρώτη στιγμή. Δεν προσφέρουμε απλά υπηρεσίες, αλλά καλύπτουμε αποτελεσματικά κάθε ανάγκη σας, λύνουμε προβλήματα και καλύπτουμε ελλείψεις.

Σχεδιάζουμε προγράμματα ειδικά για εσάς

Μετά την πρώτη συνάντηση, θα μελετήσουμε διεξοδικά την εγκατάστασή σας και τις συνθήκες που τη χαρακτηρίζουν, ώστε να προχωρήσουμε στον πρώτο εξατομικευμένο σχεδιασμό του προγράμματος υπηρεσιών μας, πάντα με τη δική σας συμβολή. Αυτό γίνεται με την κατηγοριοποίηση του χώρου σας σε ζώνες προτεραιότητας, δηλαδή στους χώρους που απαιτούν λιγότερη και περισσότερη προσοχή, ώστε να αποφεύγεται η δέσμευση οικονομικών πόρων από εσάς και να μην αναλώνουμε εργατοώρες σε δευτερεύουσας σημασίας χώρους.

Ελέγχουμε και Βελτιώνουμε

Όσο υλοποιείται το έργο και το πρόγραμμά σας, θα είμαστε εδώ να απαντήσουμε σε οποιεσδήποτε ερωτήσεις μπορεί να έχετε σχετικά με την αποτελεσματικότητα των υπηρεσιών που σας παρέχουμε. Αυτό μπορεί να γίνει καταρχήν με προσωπική επαφή, αλλά και με γραπτή επικοινωνία (όπως ερωτηματολόγια και φόρμες παραπόνων). Είναι πολύ σημαντικό να ακούμε από εσάς και να έχουμε feedback γιατί κατανοούμε ακόμα πιο ολοκληρωμένα τις ανάγκες σας και μπορούμε να τροποποιήσουμε προγράμματα, να διορθώσουμε προβλήματα, ελλείψεις ή ανεπιθύμητες ενέργειες.

Η Neon Services ασπάζεται την απαίτησή σας για τελειότητα και σας βεβαιώνει ότι είναι ακριβώς αυτό που στοχεύουμε με τις υπηρεσίες μας!

ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗ ΠΕΛΑΤΩΝ


Για τη Neon Services ο πελάτης είναι ο πιο στενός μας συνεργάτης και αυτή η νοοτροπία είναι κεντρική στην εξυπηρέτηση πελατών μας και σε όλα τα προγράμματα που προσφέρουμε. Γι’ αυτό και οι πελατειακές μας σχέσεις είναι μακροχρόνιες και σταθερές και χαρακτηρίζονται από εμπιστοσύνη και ανταποδοτικότητα.

Η Εξυπηρέτηση Πελατών για εμάς άλλωστε έχει την αξία ξεχωριστής υπηρεσίας και προσφέρεται με βάση ειδικό πρότυπο εξυπηρέτησης που έχουμε υιοθετήσει.